Op zoek naar een baan? Bekijk onze Werken bij Interzorg website.

Blog

Nieuws

Interzorg organiseert Kerst drive-through voor haar zorgverleners

Op 14 en 15 december organiseert Interzorg ‘s avonds een Kerst drive-through voor haar 640 medewerkers bij The Carwash in Oss. Deze drive-through is door Interzorg bedacht als alternatief op de jaarlijkse kerstborrel. Inmiddels zijn er al ruim 400 zorgverleners die zich hebben opgegeven.

In het zonnetje
Door de corona-maatregelen kan de jaarlijkse kerstborrel helaas niet plaatsvinden. De jaarlijkse kerstborrel is voor Interzorg belangrijk als moment om haar zorgverleners in het zonnetje te zetten. Zij, die dag in dag uit klaar staan om de allerbeste zorg te geven aan cliënten. Ook in deze lastige coronatijd met alle onzekerheden en angsten die er leven. Voor Interzorg nu dus reden om een alternatief te zoeken en die heeft zij gevonden.

Wat houdt de Kerst drive-through in?

De medewerkers van Interzorg betreden per auto de wasstraat en stoppen bij verschillende punten. Bij één punt krijgen alle auto’s een wasbeurt, bij een ander punt ontvangen zij hun kerstpakket en bij weer een ander punt krijgen zij iets lekkers te drinken en eten mee voor onderweg naar huis.