Op zoek naar een baan? Bekijk onze Werken bij Interzorg website.

Huishoudelijke hulp

Als het huishouden zelf niet meer lukt, dan staat wij voor u klaar. Wij helpen u graag en onze huishoudelijke hulp heeft de tijd voor een praatje en een grapje.

xxxx

Huishoudelijke hulp

Wat valt onder huishoudelijke hulp?

Onze huishoudelijke hulp stemmen we af op uw mogelijkheden. Wat kunt u zelf nog en wat willen uw mantelzorgers nog doen. We zorgen voor maatwerk dat past bij uw leven. Ons doel is om u zo lang mogelijk met plezier thuis te laten wonen. Wel zo’n geruststellend idee voor u en uw naasten.

Dus mocht u herstellen na een operatie, u bent ziek of een dagje ouder, onze huishoudelijke hulp staat graag voor u klaar. Of het nu voor even is of voor langere tijd.

Waarom u voor Interzorg kiest

Kleine vaste teams

Wij werken met kleine teams per wijk. Dat is fijn omdat u dan zoveel mogelijk dezelfde gezichten ziet. Uw hulp is er echt voor u!

Vast aanspreekpunt

Een vaste medewerker houdt met u contact. U en onze medewerker regelen zelf wanneer en hoe laat de huishoudelijke hulp komt. Dat geldt ook voor de vakanties.

oo

Kwaliteit van zorg

Deskundig personeel

Wij voelen een grote verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van uw zorg. Hier doen wij veel aan. Zo leveren wij huishoudelijke hulp met deskundige en gemotiveerde medewerkers.

Onze medewerkers voldoen aan de opleidingseisen die gesteld worden en beschikken in het algemeen over ruime ervaring. Zij werken vanuit het hart met de cliënt als middelpunt.

Interzorg kijkt naar zichzelf
en leert van u

Wij bespreken twee keer per jaar samen met u hoe u de geleverde zorg heeft ervaren. Hierbij kunt u aangeven hoe tevreden u bent en wat eventueel beter kan.

Veel huishoudelijke hulp wordt betaald door de gemeenten. Zij meten ook elk jaar of Interzorg voldoende kwaliteit levert. Wij scoren hierbij altijd goed.

Wettelijke eisen

Interzorg voldoet verder aan alle wettelijke eisen die gesteld worden en beschikt over een kwaliteitscertificaat.

about-new-img2-1024x355

Werkgebied van Interzorg

Wij leveren huishoudelijke hulp in de gemeenten Nijmegen, Wijchen, Oss, Boekel, Bernheze, Landerd, Meierijstad (Veghel), Uden en ’s-Hertogenbosch (Rosmalen, Vinkel, Nuland).

Kosten van huishoudelijke hulp

Als u recht heeft op Wmo komt u in aanmerking voor een vergoeding voor uw hulp in de huishouding. Wmo staat voor Wet maatschappelijke ondersteuning.
U betaalt dan voor uw huishoudelijke hulp een kleine eigen bijdrage per maand. Momenteel is dit vastgesteld op maximaal €19,00 per maand.

Huishoudelijke hulp aanvragen voor nieuwe cliënten

Uw gemeente bepaalt of u in aanmerking komt voor de wet Wmo.

Heeft u moeite met het aanvragen? Wij kunnen u daarmee helpen.

Zodra uw aanvraag goedgekeurd is zal onze voorvrouw contact met u opnemen voor het maken van een afspraak om uw persoonlijke situatie en wensen door te spreken.

blog-30

Vanwege hersenletsel in het verleden heb ik wat extra structuur nodig. Heel fijn dus dat Carolien me allerlei praktische tips geeft. Dat ik op zondag ook een keer kan stofzuigen bijvoorbeeld. Of ze laat een briefje voor me achter dat ik de was nog uit de wasmachine moet halen. Bovendien kunnen we alles rechtstreeks met haar regelen. Als we bijvoorbeeld een keertje een afspraak willen verzetten, komen we daar samen altijd uit. Ook het hoofdkantoor is laagdrempelig: ik word altijd snel en persoonlijk geholpen. Écht heel fijn.

Als er iets misgaat met mijn stoma, word ik altijd snel geholpen. De hulp is er dan binnen een uur en lost de problemen direct op. Heel prettig! Zo weet ik nog die ene keer dat mijn huid helemaal vol vlekken zat. Ik raakte wat in paniek, maar de hulp heeft direct foto’s gemaakt en ze naar het ziekenhuis gemaild. Die daadkracht helpt me op zo’n moment enorm.

Monique weet altijd precies wat ze moet doen. En ze doet het snel, netjes en keurig op tijd. Dat geeft me een gevoel van zekerheid. Ik help altijd graag een handje mee als ze aan het werk is. Dan stoffen we samen de kamer en kletsen we ondertussen wat. Natuurlijk werkt iedere hulp op haar eigen manier, maar dit is voor mij een hele fijne werkwijze. En voor haar vast ook!