Op zoek naar een baan? Bekijk onze Werken bij Interzorg website.

Verzorging en verpleging

Als u hulp nodig heeft bij uw persoonlijke verzorging of verpleging, dan kijken wij graag wat we voor u kunnen betekenen. Uw welzijn is onze zorg!

Verzorging

Soms heeft u hulp nodig bij uw persoonlijke verzorging. Denk aan wassen of aankleden. Als het u zelf niet meer lukt en er is ook geen hulp in uw directe omgeving, dan kijken we graag samen met u wat onze verzorgenden voor u kunnen betekenen. We weten hoe belangrijk uw zelfstandigheid is en kijken altijd naar wat u nog wel kunt, wat we eventueel samen kunnen doen en wat wij van u kunnen overnemen.

Verpleging

Als u verpleegkundige zorg nodig heeft, helpen onze verpleegkundigen u graag. Zij bieden bijvoorbeeld zorg na een operatie, bij een wond of stoma of bij het gebruik van medicijnen. Ze helpen ook bij het organiseren van uw zorg en schakelen als dat nodig is met de mensen om u heen, zoals uw huisarts, uw behandelaar en eventuele mantelzorgers.

pexels-matthias-zomer-339620

Ondersteuning

Er kunnen echter nog veel meer situaties zijn waarin u zorg nodig heeft. Denk aan nachtzorg en ondersteuning bij dementie. Maar ook zorg in de laatste fase van het leven. U kunt ook dan rekenen op ons. Wij bieden vertrouwde hulp met extra kennis van zaken.

Kortom, wij bieden u persoonlijke en professionele verzorging en verpleging. Dit doen we vanuit kleine wijkteams met onze vakkundige verzorgenden en verpleegkundigen. En uiteraard met tijd en aandacht voor u en ruimte voor uzelf.

Waarom voor ons kiezen?

Wij werken met kleine vaste teams per wijk. Dat is fijn omdat u dan zoveel mogelijk dezelfde gezichten ziet. Onze zorgverlener is er echt voor u.
Alleen bij vakantie of ziekte kan het soms voorkomen dat iemand anders bij u langskomt.

h3-slider-3-1024x400

Kwaliteit van zorg

Deskundig personeel

Wij voelen een grote verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van uw zorg. Hier doen wij veel aan. Zo leveren wij persoonlijke verzorging en verpleging met deskundige en gemotiveerde zorgverleners.

Al onze zorgverleners voldoen aan de opleidingseisen die gesteld worden. Daarnaast beschikken zij in het algemeen over ruime ervaring. Zij werken vanuit het hart met de cliënt als middelpunt.

Wij kijken naar ons zelf en leren van u

Eens per jaar houden wij een onderzoek naar de kwaliteit van de geleverde zorg. Dit wordt verzorgd door een onafhankelijk bureau. Indien u hiervoor wordt geselecteerd, kunt u aangeven hoe tevreden u bent. Maar ook wat eventueel beter kan.

Ook als cliënten uit zorg gaan, vraagt Interzorg altijd zelf naar de tevredenheid van deze cliënten.

Interzorg scoort heel goed bij beide onderzoeken.

Wettelijke eisen

Zorgaanbieders moeten aan tal van kwaliteitskaders en wetten voldoen. Interzorg voldoet hier aan. Een belangrijk kwaliteitskader voor cliënten en mantelzorgers is het landelijke Kwaliteitskader wijkverpleging. Hierin staat duidelijk beschreven wat een cliënt van Interzorg mag verwachten. Een heldere folder van de Patiëntenfederatie over het Kwaliteitskader vindt u hier.

Hier lees je hoe Interzorg voldoet aan het addendum extramurale WLZ-zorg, dat bij het kwaliteitskader wijkverpleging hoort.

Maar we doen meer. We willen graag de kwaliteit van onze zorg zo hoog mogelijk houden. Daarom beschikken we over een kwaliteitsmanagement dat voldoet aan de eisen van ISO 9001:2015.

output-onlinepngtools

Werkgebied van Interzorg

Wij leveren verzorging en verpleging in de gemeenten Nijmegen (m.u.v. Nijmegen-Noord), Wijchen (Wijchen), Beuningen (Beuningen), Oss, Bernheze, Landerd, Uden, Meierijstad (Veghel, Eerde, Erp Zijtaart) en ’s-Hertogenbosch (Rosmalen, Vinkel, Nuland).

Kosten

Verzorging en verpleging wordt in Nederland vergoed vanuit het basispakket van de ziektekostenverzekering of vanuit de Wet langdurige zorg.
Als de zorgbehoefte tijdelijk is of niet heel intensief zal deze worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Interzorg heeft met alle verzekeraars hiervoor een contract afgesloten. U hoeft in dat geval niets te betalen.

Als u Verzorging of Verpleging ontvangt op grond van de Wet langdurige zorg, dan betaalt u niets aan Interzorg. Wel moet u in dat geval een eigen bijdrage betalen aan het Centraal Administratiekantoor (CAK). Deze eigen bijdrage is afhankelijk van de hoogte van uw inkomsten, uw gezinssamenstelling of uw spaargeld.

blog-31
blog-30

Aanvragen voor nieuwe cliënten

Verpleging en verzorging thuis kunt u direct bij Interzorg aanvragen Hiervoor kunt u tijdens kantoortijden bellen naar nummer 088 44 40 500.
In uw wijk werkt een wijkverpleegkundige van Interzorg die de wijk goed kent. Deze wijkverpleegkundige maakt vervolgens een afspraak met u voor een huisbezoek om te bepalen of u aanspraak maakt op wijkverpleging vanuit de basisverzekering. Vervolgens brengt zij samen met u en uw mantelzorg uw problemen en vragen in kaart en maakt met u afspraken over de momenten waarop er verzorging en/of verpleging gegeven wordt. Samen met u kijkt de wijkverpleegkundige wat u of uw omgeving zelf kunt bijdragen aan het beantwoorden van uw zorgvraag. Alle afspraken worden vastgelegd in een zorgovereenkomst en/of in uw persoonlijk zorgdossier.

Aanvraag formulier

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
277A0308

Vanwege hersenletsel in het verleden heb ik wat extra structuur nodig. Heel fijn dus dat Carolien me allerlei praktische tips geeft. Dat ik op zondag ook een keer kan stofzuigen bijvoorbeeld. Of ze laat een briefje voor me achter dat ik de was nog uit de wasmachine moet halen. Bovendien kunnen we alles rechtstreeks met haar regelen. Als we bijvoorbeeld een keertje een afspraak willen verzetten, komen we daar samen altijd uit. Ook het hoofdkantoor is laagdrempelig: ik word altijd snel en persoonlijk geholpen. Écht heel fijn.

Als er iets misgaat met mijn stoma, word ik altijd snel geholpen. De hulp is er dan binnen een uur en lost de problemen direct op. Heel prettig! Zo weet ik nog die ene keer dat mijn huid helemaal vol vlekken zat. Ik raakte wat in paniek, maar de hulp heeft direct foto’s gemaakt en ze naar het ziekenhuis gemaild. Die daadkracht helpt me op zo’n moment enorm.

Monique weet altijd precies wat ze moet doen. En ze doet het snel, netjes en keurig op tijd. Dat geeft me een gevoel van zekerheid. Ik help altijd graag een handje mee als ze aan het werk is. Dan stoffen we samen de kamer en kletsen we ondertussen wat. Natuurlijk werkt iedere hulp op haar eigen manier, maar dit is voor mij een hele fijne werkwijze. En voor haar vast ook!