Op zoek naar een baan? Bekijk onze Werken bij Interzorg website.

Over Interzorg

Interzorg is een maatschappelijk betrokken onderneming en bestaat al vanaf 1987. De wortels van het bedrijf liggen in Oss. Inmiddels levert Interzorg thuiszorg in de regio Oss, Uden, Veghel, Rosmalen, Nijmegen en Wijchen.

277A0500

In het kort over Interzorg

Wij ondersteunen de wens van mensen om zolang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen.

Hoewel de organisatie door de jaren heen is gegroeid, heerst er nog steeds de informele sfeer van een familiebedrijf. Wij zijn een organisatie met korte lijnen en goede communicatie. Geen bureaucratie, maar de mens staat centraal. Dit geldt zowel voor onze cliënten als voor onze medewerkers.

We geloven in samenwerking. Dat doen we actief met ketenpartners, gemeenten, zorgkantoor en zorgverzekeraars.

Unieke punten van Interzorg

Interzorg staat voor ruimte voor jezelf. Ieder mens wil zijn of haar leven leiden op de eigen manier. Soms lukt dat niet en is hiervoor ondersteuning of zorg nodig. Bij Interzorg vinden wij het heel belangrijk dat u door onze zorg zoveel mogelijk uw eigen leven kunt leiden; dat er zoveel mogelijk ruimte voor uzelf overblijft.

Interzorg is niet zomaar een zorgorganisatie. Bij Interzorg gebeurt alles vanuit diep vertrouwen in het eigen kunnen van mensen en vanuit de diepe overtuiging dat elke cliënt uniek is en vooral een mens is. Wij willen warme zorg leveren. Zorg waarbij wij onze cliënten écht zien en hen met warmte en vanuit de menselijke maat ondersteunen.

Doe maar normaal

Interzorg is een organisatie die bewust zo simpel mogelijk is gehouden. Het gaat immers om goede zorg en niet om de organisatie. Iedereen die bij Interzorg werkt, vormt een onmisbaar stukje van de puzzel. Zo is het en zo moet het blijven.

Doctor with senior woman in nursing home
9 ,1

Onze score via Zorgkaart Nederland

96 %

Van onze cliënten beveelt ons aan

3000

Cliënten in zorg

pexels-photo-3768131

Ons aanbod

Interzorg levert alle zorg die u thuis nodig kunt hebben. Met onze kleine wijkteams kunnen we snel, professioneel en deskundig werken. We streven ernaar om per cliënt steeds dezelfde zorgverlener in te zetten. Of dat nu voor huishoudelijke hulp, verzorging, verpleging, begeleiding of dagbesteding betreft. Ons werkgebied omvat regio Oss, Uden, Veghel, Rosmalen, Nijmegen en Wijchen.

Persoonlijke zorg bij Interzorg

Wij vinden het belangrijk om tijd te hebben voor de mensen. Bij huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, verpleegkundige zorg en bij de begeleiding. Tijd voor deskundige zorg en hulp, maar zeker ook tijd voor een praatje.
En dit in optimaal overleg met u als cliënt of als mantelzorger.

Vanwege hersenletsel in het verleden heb ik wat extra structuur nodig. Heel fijn dus dat Carolien me allerlei praktische tips geeft. Dat ik op zondag ook een keer kan stofzuigen bijvoorbeeld. Of ze laat een briefje voor me achter dat ik de was nog uit de wasmachine moet halen. Bovendien kunnen we alles rechtstreeks met haar regelen. Als we bijvoorbeeld een keertje een afspraak willen verzetten, komen we daar samen altijd uit. Ook het hoofdkantoor is laagdrempelig: ik word altijd snel en persoonlijk geholpen. Écht heel fijn.

Als er iets misgaat met mijn stoma, word ik altijd snel geholpen. De hulp is er dan binnen een uur en lost de problemen direct op. Heel prettig! Zo weet ik nog die ene keer dat mijn huid helemaal vol vlekken zat. Ik raakte wat in paniek, maar de hulp heeft direct foto’s gemaakt en ze naar het ziekenhuis gemaild. Die daadkracht helpt me op zo’n moment enorm.

Monique weet altijd precies wat ze moet doen. En ze doet het snel, netjes en keurig op tijd. Dat geeft me een gevoel van zekerheid. Ik help altijd graag een handje mee als ze aan het werk is. Dan stoffen we samen de kamer en kletsen we ondertussen wat. Natuurlijk werkt iedere hulp op haar eigen manier, maar dit is voor mij een hele fijne werkwijze. En voor haar vast ook!