Op zoek naar een baan? Bekijk onze Werken bij Interzorg website.

Cliëntenraad

Alles draait bij Interzorg om mensen, tot en met de besluitvorming aan toe. Daarom hechten we veel waarde aan onze cliëntenraad. De leden van de cliëntenraad praten mee, denken mee en beslissen mee. Interzorg heeft geregeld overleg, waarbij zowel de directie als de leden van de cliëntenraad onderwerpen inbrengen. Ook hier geldt dus: Interzorg zijn we samen.

De cliëntenraad van Interzorg is er graag voor u. Uw wensen en ervaringen zijn belangrijk om goed advies te kunnen geven aan de thuiszorgorganisatie Interzorg. Bekijk de visie van de cliëntenraad op medezeggenschap en de samenwerkingsovereenkomst tussen Interzorg en de cliëntenraad voor meer informatie.

De cliëntenraad heeft 5 leden en wordt ondersteund door een secretaris. De leden zijn:

  • Marjo Karsmakers, voorzitter
  • Geertje Rikkerink
  • Dorette Smulders
  • Wilma Dicker
  • Nancy Dieks
  • Silvana van Duijnhoven, secretaris

Bent u benieuwd naar de activiteiten van de cliëntenraad in 2023? Bekijk dan het jaarverslag 2023 cliëntenraad Interzorg.Jaarverslag 2023 clientenraad Interzorg

De cliëntenraad heeft een visievormend artikel geschreven om het cliëntbelang te onderstrepen in discussies met de samenwerkingspartners in de diverse regio’s. Hier lees je dit artikel.

U kunt ons bereiken door te bellen naar 088 44 40 500, door een e-mail te sturen clientenraad@interzorgthuiszorg.nl, of door een brief te sturen naar: Interzorg, t.a.v. Cliëntenraad, Postbus 539, 5340 AM Oss