Op zoek naar een baan? Bekijk onze Werken bij Interzorg website.

Blog

Nieuws

1 maart complimentendag

Gisteren, 1 maart, was het complimentendag. Reden om onze medewerkers een extra compliment te geven. Dat deden we met onderstaande brief en een puzzelstukje.

Complimenten voor jou

In 2020 hoorde Interzorg tot de beste wijkverplegingsorganisaties van Nederland. Dit komt ook door jou! Jij bent een stuk van deze puzzel!

Er was corona, er was een hittegolf, maar dat hield jou niet tegen. Dikke complimenten voor alles wat jij hebt gedaan in het afgelopen jaar.

Puzzelstukje

Om aan jou te laten zien dat jij een stuk van de puzzel bent, hebben we letterlijk een puzzel gemaakt en jou een stukje gegeven. Dit is een heel speciaal puzzelstukje. Zonder dit stukje is de puzzel namelijk niet compleet. Net zoals Interzorg niet compleet is zonder jou. Iedereen telt mee.

Tastbaar compliment

Jij kan ook aan anderen laten zien dat je een stukje van de puzzel bent! Gebruik jouw stukje om daarmee een selfie te maken en aan ons toe te sturen. Met alle selfies maken wij een poster van foto-mozaïek. Die poster krijgt dan een mooi plekje op ons kantoor in Oss en in Nijmegen. Hiermee zijn onze complimenten aan jou en al je collega’s tastbaar geworden.