Op zoek naar een baan? Bekijk onze Werken bij Interzorg website.

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding is prettig als het dagelijkse leven u zwaar valt. Het is dan fijn als er iemand is die u een handje kan helpen. Wanneer het u uitkomt met ruimte voor uzelf.

Wanneer u behoefte heeft aan meer individuele begeleiding, denk dan eens aan ons. Wij hebben gespecialiseerde zorgverleners in dienst. Zij begrijpen uw situatie en steken graag een helpende hand uit. Dit doen ze samen met u en uw familie.

Wanneer zou u individuele begeleiding aan willen vragen?

Nou, bijvoorbeeld bij het vinden van een juiste dagritme. Of hulp bij de administratie. Maar ook wanneer de opvoeding van de kinderen wat moeilijker verloopt.

En wat denkt u van hulp bij lichamelijke of psychische problemen? Ook dan kan individuele begeleiding aangevraagd worden. Of bij een verstandelijke beperking of een niet aangeboren hersenafwijking.

Wij gaan samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn. Belangrijk daarbij is onze aanpak.
We kijken namelijk vooral naar wat u wél kan. En waar mogelijk leren we u nieuwe vaardigheden aan, zodat u zoveel mogelijk zelf de regie houdt. Dat maakt het leven zoveel plezieriger!

Waarom zou u voor Interzorg willen kiezen?

Wij zijn een kleinschalige organisatie. Onze cliënten kennen wij goed en we vinden warme persoonlijke contacten erg belangrijk. De individuele begeleiding gebeurt in de regel dan ook door een vaste medewerker, zodat een goede band met u kan worden opgebouwd.

Ieder mens is uniek en heeft unieke kwaliteiten. Daar zijn wij van overtuigd en uw kwaliteiten zijn voor Interzorg het uitgangspunt bij de individuele begeleiding.

277A0509

Kwaliteit van zorg

Deskundig personeel

Wij voelen een grote verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van uw zorg. Hier doen wij veel aan. Zo leveren wij individuele begeleiding met deskundige en gemotiveerde zorgverleners.

Al onze zorgverleners voldoen aan de opleidingseisen die gesteld worden. Daarnaast beschikken zij in het algemeen over ruime ervaring. Zij werken vanuit het hart met de cliënt als middelpunt.

Wij kijken naar ons zelf en leren van u

Eens per jaar houden wij een onderzoek naar de kwaliteit van de geleverde zorg. Dit wordt verzorgd door een onafhankelijk bureau. Indien u hiervoor wordt geselecteerd, kunt u aangeven hoe tevreden u bent. Maar ook wat eventueel beter kan.

Ook als cliënten uit zorg gaan, vraagt Interzorg altijd zelf naar de tevredenheid van deze cliënten.

Interzorg scoort heel goed bij beide onderzoeken.

Wettelijke eisen

Zorgaanbieders moeten aan tal van kwaliteitskaders en wetten voldoen. Interzorg voldoet hier aan.

Maar we doen meer. We willen graag de kwaliteit van onze zorg zo hoog mogelijk houden. Daarom beschikken we over een kwaliteitsmanagement dat voldoet aan de eisen van ISO 9001:2015.

output-onlinepngtools

Werkgebied Interzorg

Wij leveren individuele begeleiding in de gemeenten Oss, Bernheze, Boekel, Landerd en Uden.

Kosten van individuele begeleiding

De kosten voor individuele begeleiding worden betaald door de gemeente vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Wel betaalt u zelf voor uw individuele begeleiding een kleine eigen bijdrage per maand. Momenteel is dit vastgesteld op maximaal €19,00 per maand.

Het kan ook zo zijn dat de individuele begeleiding onderdeel is van uw zorgpakket dat u ontvangt vanuit de Wet langdurige zorg. Ook dan hoeft u zelf de zorg niet te betalen. Die wordt betaald aan Interzorg door het Zorgkantoor. Wel moet u in dat geval een eigen bijdrage betalen aan het Centraal Administratiekantoor (CAK). Deze eigen bijdrage is afhankelijk van de hoogte van uw inkomsten, uw gezinssamenstelling of uw spaargeld.

blog-31
pexels-photo-3768131

Aanvragen voor nieuwe cliënten

Individuele begeleiding valt onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). De Wmo consulent van uw gemeente of het sociaal wijkteam uit uw gemeente bepaalt of u hiervoor in aanmerking komt. U kunt hiervoor dus contact opnemen met de afdeling Wmo van uw gemeente. Indien de gemeente vaststelt dat u in aanmerking komt voor Individuele ondersteuning kunt u telefonisch contact opnemen met Interzorg via 088 44 40 500.

Aanvraag formulier

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
277A0308

Vanwege hersenletsel in het verleden heb ik wat extra structuur nodig. Heel fijn dus dat Carolien me allerlei praktische tips geeft. Dat ik op zondag ook een keer kan stofzuigen bijvoorbeeld. Of ze laat een briefje voor me achter dat ik de was nog uit de wasmachine moet halen. Bovendien kunnen we alles rechtstreeks met haar regelen. Als we bijvoorbeeld een keertje een afspraak willen verzetten, komen we daar samen altijd uit. Ook het hoofdkantoor is laagdrempelig: ik word altijd snel en persoonlijk geholpen. Écht heel fijn.

Als er iets misgaat met mijn stoma, word ik altijd snel geholpen. De hulp is er dan binnen een uur en lost de problemen direct op. Heel prettig! Zo weet ik nog die ene keer dat mijn huid helemaal vol vlekken zat. Ik raakte wat in paniek, maar de hulp heeft direct foto’s gemaakt en ze naar het ziekenhuis gemaild. Die daadkracht helpt me op zo’n moment enorm.

Monique weet altijd precies wat ze moet doen. En ze doet het snel, netjes en keurig op tijd. Dat geeft me een gevoel van zekerheid. Ik help altijd graag een handje mee als ze aan het werk is. Dan stoffen we samen de kamer en kletsen we ondertussen wat. Natuurlijk werkt iedere hulp op haar eigen manier, maar dit is voor mij een hele fijne werkwijze. En voor haar vast ook!