Miens sluit haar deuren m.i.v. 26-12-2019

Miens, gevestigd in de Monsterstraat, is nu al enige jaren een begrip in Oss. Door de gezellige inrichting, de fijne binnentuin, maar vooral door de goede gerechten tegen een lage prijs, wordt Miens goed bezocht.

Wat vele Ossenaren niet weten, is dat Miens is gestoeld op een zorgconcept, ontwikkeld door thuiszorgorganisatie Interzorg. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen bij Miens de kans om zich te ontwikkelen en te groeien, en als het mogelijk is, om op eigen benen de arbeidsmarkt kunnen betreden.

Door de toename van klanten bij Miens is er door de jaren heen meer geschoold horecapersoneel in dienst gekomen. Het zorgconcept is op de achtergrond geraakt. Tegelijkertijd heeft Interzorg door groei meer behoefte gekregen aan kantoor- en vergaderruimtes.

Beide ontwikkelingen hebben ons doen besluiten om te stoppen met Miens. Dat doen we met pijn in het hart maar het werd te ingewikkeld om een goede plek te bieden aan de medewerkers van Interzorg tegelijkertijd met het bieden van gastvrijheid aan gasten. Vanaf tweede Kerstdag zit er dus geen bloeiend horecabedrijf meer achter de voordeur van Monsterstraat 5, maar is er meer ruimte voor het bloeiend thuiszorgbedrijf Interzorg. Tot en met eerste Kerstdag zijn alle gasten nog als vanouds welkom bij Miens.