Graag vragen wij jouw aandacht voor een indrukwekkend theaterstuk met een zeer grote mate van herkenbaarheid voor medewerkers werkzaam in de zorg.

‘De Goede Dood’ is een indringende tragikomedie over een vrijwillig levenseinde, waarin herkenbare emoties en rake stiltes elkaar afwisselen.

d

Miens sluit haar deuren m.i.v. 26-12-2019

Miens, gevestigd in de Monsterstraat, is nu al enige jaren een begrip in Oss. Door de gezellige inrichting, de fijne binnentuin, maar vooral door de goede gerechten tegen een lage prijs, wordt Miens goed bezocht.

Wat vele Ossenaren niet weten, is dat Miens is gestoeld op een zorgconcept, ontwikkeld door thuiszorgorganisatie Interzorg. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen bij Miens de kans om zich te ontwikkelen en te groeien, en als het mogelijk is, om op eigen benen de arbeidsmarkt kunnen betreden.

Door de toename van klanten bij Miens is er door de jaren heen meer geschoold horecapersoneel in dienst gekomen. Het zorgconcept is op de achtergrond geraakt. Tegelijkertijd heeft Interzorg door groei meer behoefte gekregen aan kantoor- en vergaderruimtes.

Beide ontwikkelingen hebben ons doen besluiten om te stoppen met Miens. Dat doen we met pijn in het hart maar het werd te ingewikkeld om een goede plek te bieden aan de medewerkers van Interzorg tegelijkertijd met het bieden van gastvrijheid aan gasten. Vanaf tweede Kerstdag zit er dus geen bloeiend horecabedrijf meer achter de voordeur van Monsterstraat 5, maar is er meer ruimte voor het bloeiend thuiszorgbedrijf Interzorg. Tot en met eerste Kerstdag zijn alle gasten nog als vanouds welkom bij Miens.

De zomervakantie staat voor de deur. ­čî×

Alle medewerkers van Interzorg hebben daarom een cadeautje ontvangen: een reisboeddha, om onze collega's te beschermen tijdens de aankomende zomerperiode.

Kom goed en veilig de zomer door en een hele fijne vakantie gewenst! ­čĆŁ

IMG 5464

IMG 5327

IMG 5323

Op 13 januari 2017 is het kwaliteitskader verpleeghuiszorg verschenen. Het was één van de door ontwikkel opdrachten om op basis van dit kwaliteitskader een aangepaste versie te maken voor de ‘extramurale’ verpleegzorg voor cliënten met een WLZ indicatie. Vanuit deze opdracht is het ‘addendum bij kwaliteitskader verpleeghuiszorg langdurige zorg thuis met een WLZ-indicatie’ geschreven. Een medewerker Kwaliteit heeft het addendum samengevat en daarbij benoemd hoe wij aan het addendum voldoen.

 

Bekijk hier de samenvatting: samenvatting addendum langdurige zorg thuis met een Wlz-indicatie

 

Interzorg levert vanaf 1 juni 2019 ook huishoudelijke hulp in Wijchen

Wie hulp nodig heeft bij het huishouden, krijgt eerst een keukentafelgesprek bij het Sociaal Wijkteam. Daarin wordt besproken wat iemand zelf kan doen, of waarbij anderen kunnen helpen. Het Sociaal Wijkteam beoordeelt of daarnaast hulp nodig is in de vorm van een indicatie voor Hulp bij het Huishouden van de gemeente.

Vervolgens kan men kiezen van welke organisatie zij de hulp bij het huishouden willen ontvangen. Als gekozen wordt voor Interzorg, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact op voor het maken van een afspraak voor een huisbezoek. Tijdens dit huisbezoek worden afspraken gemaakt over de uitvoering van huishoudelijke hulp. Wij werken met een vaste hulp bij cliënten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Interzorg via 0412-651428 of zorginzet@interzorgthuiszorg.nl

 

Ieder jaar maakt Interzorg een jaarverslag en het jaarverslag van 2018 is inmiddels af. In het jaarverslag wordt toegelicht wat er in 2018 gebeurd is binnen Interzorg. 

Wil jij ons jaarverslag graag inzien? Stuur dan een mail naar s.vandeburgt@interzorgthuiszorg.nl met het verzoek om het jaarverslag te onvangen. 

 

Op 1 maart was het Nationale Complimentendag! 

Daarom ontvingen alle medewerkers van Interzorg op 1 maart een vrolijk kaartje met persoonlijk compliment van zijn/haar leidinggevende. 

Wie heb jij een compliment gegeven op Nationale Complimentendag? 

IMG 4786  IMG 4802

4339 3523 1200 1200

De cliëntenraad van Interzorg heeft over het jaar 2018 een jaarverslag gemaakt. In dit jaarverslag treft u informatie over de cliëntenraad en zijn activiteiten in 2018.

Jaarverslag 2018 cliëntenraad

AZOSS is een aanvullende zorgverzekering van de gemeente Oss. Deze collectieve zorgverzekering is speciaals voor mensen met een laag inkomen, zeker als zij daarnaast ook nog eens hoge zorgkosten hebben. Een goede zorgverzekering is dan extra belangrijk, maar niet altijd gemakkelijk betaalbaar. De gemeente Oss vindt dat iedereen goede zorg moet kunnen krijgen en daarom betaalt de gemeente mee aan de collectieve zorgverzekering AZOSS bij zorgverzekeraars CZ en VGZ. 

Bekijk onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over AZOSS. 

1

2

In de Thuiszorg zijn de komende jaren veel extra mensen nodig. Iedereen voelt de toenemende werkdruk en we zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s. Dat is overal zo: het speelt niet alleen bij Interzorg. Daarom zou het goed zijn als meer mensen kiezen voor een loopbaan in de zorg!

Een landelijke campagne vanuit het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is gestart om meer mensen te laten kiezen voor een loopbaan in de zorg: de campagne IK ZORGOok Interzorg werkt mee aan deze campagne.

De campagne is officieel van start en de website ontdekdezorg.nl is online. Op deze website zijn allerlei portretten en verhalen terug te zien. Daarnaast biedt deze website informatie over opleidingen, beroepen en vacatures in de sector Zorg en Welzijn.

Neem een kijkje en lees de verhalen van onze collega’s! 

Naamloos