Beste collega,

Hieronder vind je een link naar een digitale vragenlijst van onze brancheverening Zorgthuisnl. De vragenlijst betreft een evaluering over de cao-bepaling inzake de gemiddelde arbeidsduur gerekend over 6 maanden. Graag doen wij een beroep op jou om mee te werken aan het invullen van de vragenlijst. Hoe meer input we hebben, hoe betrouwbaarder de informatie.

De evaluatie bestaat uit een korte vragenlijsten en het invullen duurt circa 5 tot 10 minuten. Hieronder vind je de link naar de vragenlijst:

https://surveys-igs.utwente.nl/index.php?r=survey/index&sid=177793&lang=nl

De data worden door de bureaus bvhilst.nl/ModernWorkx/Universiteit Twente strikt vertrouwelijk behandeld. De rapportage van de resultaten is zodanig dat individuele antwoorden nooit te herleiden zijn.

De vragenlijst staat open tot en met vrijdag 26 april 2019

Alvast bedankt voor jouw medewerking!

Op 1 maart was het Nationale Complimentendag! 

Daarom ontvingen alle medewerkers van Interzorg op 1 maart een vrolijk kaartje met persoonlijk compliment van zijn/haar leidinggevende. 

Wie heb jij een compliment gegeven op Nationale Complimentendag? 

IMG 4786  IMG 4802

4339 3523 1200 1200

De cliëntenraad van Interzorg heeft over het jaar 2018 een jaarverslag gemaakt. In dit jaarverslag treft u informatie over de cliëntenraad en zijn activiteiten in 2018.

Jaarverslag 2018 cliëntenraad

AZOSS is een aanvullende zorgverzekering van de gemeente Oss. Deze collectieve zorgverzekering is speciaals voor mensen met een laag inkomen, zeker als zij daarnaast ook nog eens hoge zorgkosten hebben. Een goede zorgverzekering is dan extra belangrijk, maar niet altijd gemakkelijk betaalbaar. De gemeente Oss vindt dat iedereen goede zorg moet kunnen krijgen en daarom betaalt de gemeente mee aan de collectieve zorgverzekering AZOSS bij zorgverzekeraars CZ en VGZ. 

Bekijk onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over AZOSS. 

1

2

In de Thuiszorg zijn de komende jaren veel extra mensen nodig. Iedereen voelt de toenemende werkdruk en we zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s. Dat is overal zo: het speelt niet alleen bij Interzorg. Daarom zou het goed zijn als meer mensen kiezen voor een loopbaan in de zorg!

Een landelijke campagne vanuit het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is gestart om meer mensen te laten kiezen voor een loopbaan in de zorg: de campagne IK ZORGOok Interzorg werkt mee aan deze campagne.

De campagne is officieel van start en de website ontdekdezorg.nl is online. Op deze website zijn allerlei portretten en verhalen terug te zien. Daarnaast biedt deze website informatie over opleidingen, beroepen en vacatures in de sector Zorg en Welzijn.

Neem een kijkje en lees de verhalen van onze collega’s! 

Naamloos

Werkgeversservicepunt en IBN organiseerde op woensdag 3 oktober 2018 een TalentEvent. Interzorg is samen met BrabantZorg gevraagd om hieraan deel te nemen. Onze collega's Joyce Kosman, Dara van de Hoogen en Corrie van Rijthoven hebben Carine van der Rijt (manager HRM) daarbij ondersteund, met dank aan hun positieve bijdragen. Zij hebben samen verschillende kandidaten enthousiast weten te maken voor het werk bij Interzorg. Deze kandidaten worden door Interzorg nog nagebeld en hopelijk worden zij binnenkort onze nieuwe collega's! 

Afgelopen woensdag hebben we de Dag van de Thuiszorg in Nijmegen gevierd. We kijken terug op een hele leuke, informele en gezellige middag waar we op ludieke wijze aandacht hebben besteed aan aandacht!

Na een opening waarin Yvonne Althuizen (Directeur) aan de hand van een stokje een “Compliment” doorgaf, heeft Coen Barten van Heilbron vertelt over onze samenwerking met Heilbron (voorheen Sucsez). En ondanks het feit dat verzekeringen niet sexy zijn, denken we wel dat ze van grote meerwaarde kunnen zijn voor aandacht voor jezelf en je gezin.

Daarna werd het stokje overgedragen aan Peter van de Ven. Aan de hand van stellingen hebben we doorgepraat over wat AANDACHT is, welke betekenis het heeft en hoe belangrijk het is.

Waar ging het vanmiddag om?

Het ging om AANDACHT hebben voor jezelf en voor je collega. Want aandacht hebben voor onze cliënten hoeven we jullie niet te leren, daar zijn jullie supergoed in!

We hebben verteld dat we het zo belangrijk vinden dat we hier een werkgroep voor in het leven hebben geroepen waarin we nadenken over en vormgeven aan AANDACHT.

Voor de mensen die er waren: enorm bedankt dat jullie AANDACHT hadden voor deze bijeenkomst, het was echt heel erg de moeite waard! Voor de mensen die er niet waren? We hopen dat jullie er volgend jaar bij zijn! We zijn vandaag een nieuwe traditie gestart. We hadden en hebben de traditie om de Kerstborrel in het Osse te vieren maar vanaf dit jaar vieren we de Dag van de Thuiszorg in Nijmegen.

En dat stokje? Dat is doorgegeven aan een van onze collega’s. Wij denken dat hij ons gaat verrassen!

dag vd thuiszorg 3

We horen en merken het vrijwel dagelijks: in de zorg zijn de komende jaren veel extra mensen nodig. Iedereen voelt de toenemende werkdruk, we zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s. Daarom zou het goed zijn als meer mensen kiezen voor een loopbaan in de zorg.

We zijn dan ook heel positief over een landelijke campagne vanuit het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om meer mensen te laten kiezen voor een loopbaan in de zorg: de campagne IK ZORG. Deze campagne zal dit najaar van start gaan.

Zorgverleners uit het hele land worden hierbij betrokken, ook Interzorg mag aan deze campagne meedoen.

Houd deze campagne in de gaten: wie weet hoor of zie je vanaf het najaar onze medewerkers hun mooie beroep presenteren!

Bekijk hier alvast enkele interviews met onze zorgverleners!

 

ikzorg logo

 

Op donderdag 30 augustus waren de nieuwe auto's klaar om opgehaald te worden. Onze zorgverleners zijn zo weer volledig uitgerust om de wijk in te gaan!

Wij bedanken Bas Huiskes voor de goeie service en prettige samenwerking.

huiskes interzorg 068 DSC2198

huiskes interzorg 043 DSC2122

huiskes interzorg 059 DSC2171

Wat is uw ervaring met Interzorg? Bent u tevreden, of heeft u tips om onze zorg nog beter te maken? Wij horen het graag!

Deel uw ervaring met de zorg en help daarmee anderen kiezen.
Ook helpt u ons aan waardevolle informatie, want wij vinden het belangrijk dat onze cliënten tevreden zijn.

Uw ervaringen kunnen ons daarbij helpen!
Wij stellen het daarom erg op prijs als u uw ervaring deelt op:

www.Zorgkaart Nederland.nl

 

button zorgkaartnederland 400x160 300dpi geef uw mening 0